Predstavitev podjetja

Podjetje GOMONT - Gorazd Bratož s.p. ima sedež v Novem mestu in deluje od leta 1997. Skupaj sicer že dvajsetletne izkušnje pri montaži, vzdrževanju in servisiranju gostinske opreme dopolnjuje s  celovitim opremljanjem ali prenovo obratov živilske/gostinske dejavnosti ob upoštevanju splošnih higiensko tehničnih pogojev in dodatnih zahtev sistema HACCP. 

Dejavnost je od leta 2000 razširjena in usmerjena še v montažo klimatskih naprav v industrijske, poslovne in stanovanjske objekte, čemur so botrovale spremenjene klimatske razmere in vedno večje zahteve po ugodju bivanja in ustreznih delovnih pogojih.

Podjetje GOMONT je pooblaščeni monter in serviser klimatskih naprav priznanih proizvajalcev Panasonic, Daikin, Toshiba in Mitsubishi ter zanesljiv izvajalec, kar potrjuje s svetovanjem energijsko in funkcionalno najugodnejše namestitve zunanje in notranje enote naprave, zelo kakovostno izvedbo ter hitrim odzivnim rokom za montažo in servisiranje – kjerkoli v Sloveniji. 

Ponujamo visoko kakovostne naprave, opremo in storitve z običajnimi garancijskimi pogoji, servisom in vzdrževanjem ter dodatnimi količinskimi popusti.